Hoe kan ik een Q8 electric kaart aanvragen (via mijn werkgever)?

Voor particuliere gebruikers:

Een Q8 electric kaart kan je heel gemakkelijk aanvragen via de Q8 electric-app.

• Download de app je voor Android of iOS.
  • Open de app en volg de stappen voor registratie en het toevoegen van een betaalmethode
  • Bestel kosteloos een Q8 electric kaart via de app

De Q8 electric kaart wordt binnen 5 werkdagen bij jou thuisbezorgd. Nadat je je nieuwe kaart hebt geactiveerd in de app kan je deze direct gebruiken.

Voor professionele gebruikers:

Neem contact op met (de fleetmanager van) je werkgever om je Q8 electric kaart aan te vragen.

Heb je een e-mail ontvangen van je werkgever dat je een Q8 electric kaart kan aanvragen?

Download dan de Q8 electric-app, vul het afleveradres in en vraag jouw Q8 electric kaart aan. Binnen 5 werkdagen zal je deze ontvangen waarna je de kaart alleen nog maar hoeft te activeren via de app