Moet ik de instellingen van mijn mobile banking app aanpassen om te kunnen tanken met de Q8 smiles-app?

Om mobiel te tanken met een kredietkaart of Q8 Liberty kaart volstaat het om deze kaart toe te voegen aan jouw lijst met beschikbare betaal- en tankkaarten in de Q8 smiles-app. Voor betalingen met een debetkaart zal je steeds automatisch doorverwezen worden naar de geïnstalleerde Bancontact app of andere betaalapp met de Bancontact functionaliteit. Je moet in de apps geen instellingen aanpassen om gebruik te kunnen maken van mobiel tanken. Wat je wel moet hebben is een actieve betaalkaart in deze banking apps, natuurlijk ;)