De prijs van een laadpunt is niet zichtbaar in de Q8 electric-app

Q8 electric krijgt de prijzen van de meeste laadpuntaanbieders door, maar niet van allemaal. Ook kan het voorkomen dat door een storing de prijzen niet doorgekomen zijn in de Q8 electric-app. Op het laadpunt moet je meer informatie over de geldende tarieven voor het betreffende laadpunt vinden. De laadpuntaanbieder is namelijk verplicht deze tarieven te communiceren op of via de laadpaal.