Mijn Q8 liberty kaart vervalt op het einde van volgende maand. Moet ik iets doen?

Een simpel antwoord: nee. Indien je de Q8 Liberty Card regelmatig gebruikt, wordt deze automatisch vervangen door een nieuwe kaart met dezelfde PIN-code.

Jouw bedrijf ontvangt de nieuwe kaart enkele weken voor de oude vervalt.
Na ontvangst van de nieuwe Q8 Liberty Card doe je er goed aan de oude kaart doormidden te knippen en weg te gooien.