Ik heb mijn Q8 liberty kaart(en) ontvangen, zonder bijbehorende PIN-code(s) of omgekeerd.

Dit is normaal. Om veiligheidsredenen worden de Q8 Liberty Cards en de PIN-codes apart en op verschillende dagen verzonden.

Maar als je binnen de drie werkdagen na het ene pakket het andere nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met de afdeling Card Sales Support van Kuwait Petroleum (Belgium) op het telefoonnummer 03 241 37 30.

Wij stellen dan alles in het werk om het mogelijke probleem zo snel mogelijk op te lossen.