Waarom een Q8 smiles-kaart aanvragen?

Dankzij Q8 smiles krijg je bij Q8 elke keer dat ietsje meer: gepersonaliseerde promoties, vouchers en andere leuke extraatjes. En met de Q8 app mis je geen enkele promotie en kan je nog sneller Smiles sparen.

Je spaart 1 Smile per liter die je tankt of per euro die je uitgeeft in de shops bij Q8. Scan daarom bij elk bezoek je Q8 smiles-kaart of app. Heb je 500 Smiles? Ruil ze om voor een €5 voucher.
Je voucher kun je gebruiken..
In België: bij Q8 aan de pomp, in de shops, of bij één van de Q8 smiles voucher partners.
In Luxemburg: bij Q8 in de shops, of bij één van de Q8 smiles voucher partners.