Je laadpalen bij je kantoor publiek toegankelijk maken?

Voor professionele gebruikers:

Heb je laadpalen bij je kantoor geïnstalleerd voor collega’s met een elektrische of hybride bedrijfsauto? Dan is het handig om te weten dat je deze eenvoudig kan openstellen voor iedereen. Zo kunnen ook bezoekers zoals consultants, klanten, of zelfs buurtbewoners gebruik maken van je laadpunten.

Je kunt er bovendien nog wat mee verdienen ook. Je kan namelijk zelf het tarief bepalen voor gasten die jouw laadpunten gebruiken. En meer nog: vaak is je laders openstellen voor gastgebruik ook een voorwaarde voor de fiscale aftrekbaarheid ervan. Eén van de vele voordelen van elektrische bedrijfswagens!

Waarom zou je je laadpalen openstellen via Q8?

  • Bepaal zelf een tarief of kies voor het nationale Q8-tarief dat mee-evolueert met de markt.
  • Q8 electric heeft met de meeste aanbieders van laadkaarten afspraken, zo goed als alle (laad)kaarten van derden (of andere laadkaartaanbieders) worden dus geaccepteerd.
  • Heb je nog vragen of is er een probleem met één van je laadpunten? Dan kun je 24/7 rekenen op de support van de Q8-helpdesk.
  • De vindbaarheid van je laadpunt(en) wordt vergroot: de locatie wordt zichtbaar in de Q8 electric-app.

Hoe verloopt de terugbetaling?

Als gasten de laadpalen gebruiken die jij als bedrijf geplaatst hebt, dan betalen we je deze inkomsten maandelijks terug. Het precieze bedrag hangt af van het gebruik en prijszetting en zal dus van maand tot maand verschillen.

Heb je nog vragen over het openstellen van je laadpalen voor gasten? Of zit je met andere vragen? Q8 staat voor je klaar!

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk