Hoe kan ik mobiel tanken via de Q8 app (des)activeren voor mijn Q8 liberty kaart(en)?

Log in op het liberty web via: https://portal.q8libertyweb.com/login

1. Klik op "Kaarten" in het menu aan de linkerkant

2.1 Indien alle kaarten wilt in of uitschakelen, klik op "mobiele autorisaties"
2.1.1 Klik op "Mobiele autorisaties voor alle kaarten inschakelen" of klik op "Mobiele autorisaties voor alle kaarten uitschakelen" wanneer u voor alle kaarten tegelijk aanpassingen wilt doen

2.2 Indien u voor een specifieke kaart mobiel tanken wilt activeren, klik op "Kaarten opzoeken" aan de linkerkant
2.2.1 Klik op de drie puntjes naast de kaart en klik op "Mobiele autorisatie"
2.2.2 Klik op "Mobiele autorisatie voor kaart inschakelen"
2.2.3 Klik op "Code aanvragen" om de code en bijhorende vervaldatum te zien

2.3 Indien u voor een specifieke kaart mobiel tanken wil uitschakelen, volg stap 2.2 en 2.2.1. en klik vervolgens op "Mobiele autorisatie voor kaart uitschakelen"