Kan ik betalen met mijn Q8 smiles-kaart en/of de app?

De Q8 smiles-kaart is bedoeld voor leuke dingen: niet betalen, maar Smiles sparen! ;-) Daarom zijn we dol op de mobiel betalen/tanken functionaliteit van onze Q8 app. Je hoeft alleen maar je mobiel bankieren app, creditcard of Q8 liberty kaart te koppelen om van deze functie gebruik te kunnen maken. Zodra je betaal/authenticatiemethode is gekoppeld, kun je zorgeloos vanuit je auto betalen of authenticeren  zonder naar de betaalautomaat te hoeven gaan. En je spaart AUTOMATISCH Smiles! Makkelijk toch?

Meer info vindt je op https://www.q8.be/nl/mobilefueling