Hoe kan ik deelnemen aan Q8 smiles?

Super dat je Smiles wilt sparen. Want met Q8 smiles krijg je elke keer dat ietsje meer. Wil jij er ook van profiteren? Volg dan gewoon deze stappen:

- Download de Q8 app voor iOS of Android en registreer je, of surf naar https://smiles.q8.be (België) of https://smiles.q8.lu (Luxemburg) en registreer je daar.
- Wil je alleen Smiles sparen via de app? Dan kun je meteen beginnen.
- Heb je graag ook een kaart? Vraag 'm aan via de app of de site of pik er eentje op bij een Q8 shop in je buurt.
- Koppel je kaart aan je account in de app.

Ziezo, jij bent helemaal klaar om van al onze acties en vouchers te genieten!