Ik heb geen link ontvangen om mijn wachtwoord te veranderen. Wat nu?

Check zeker even je 'ongewenste berichten' of je spam-inbox. Soms komen onze e-mails daar terecht. Vind je niks terug? Neem dan zeker contact met ons op. Klik in de app op 'Profiel' en dan op 'Contacteer ons', ga via het contactformulier op onze website (België of Luxemburg), of bel naar het gratis nummer 0800 11 323 (België) of 8002 7667 (Luxemburg).