Mijn smartphone valt uit/mijn batterij is plat. Wat nu?

Oeps! Dat is natuurlijk niet zo handig. Geen nood wanneer dit tijdens het tanken gebeurt. Je transactie wordt automatisch afgerond van zodra je het tankpistool terugplaatst in de pomp. Zat je net midden in het transactieproces? Ook hier is er geen probleem. Jouw transactie zal niet doorgaan. Het volstaat hierbij om even het tankpistool uit de pomp te halen en terug te plaatsen. Zo ben je steeds zeker dat je transactie geannuleerd werd. Je kan daarna jouw tankbeurt nog steeds beginnen via de terminal met jouw betaal- of tankkaart.