Kun je met je Q8 liberty kaart ook bij andere stations tanken en heeft Q8 ook kaartacceptatie van andere tankkaarten dan de Q8 liberty kaart?

Q8 heeft verschillende kaartacceptatie afspraken met andere netwerken. Dat betekent dat je met je Q8 liberty kaart ook bij een aantal andere netwerken kunt tanken. En dat andere tankkaarten gebruik kunnen maken van het Q8 netwerk. Kijk in de Q8 app voor de aangesloten stations bij jou in de buurt of op jouw route(s).