Er is een bedrag afgeschreven van mijn rekening, maar ik heb geen brandstof ontvangen. Wat nu?

Onze pompen worden ieder jaar volgens wettelijke voorschriften door een erkend bedrijf geijkt. Een onafhankelijke instantie die de controle op de ijkwet handhaaft voert bovendien regelmatig onaangekondigde controles uit. Dit alles ter bescherming van jou als consument.

Indien de tankbeurt niet heeft kunnen plaatsvinden, kan het mogelijks gaan om een reserveringsbedrag. Meer informatie hierover vind je hier

In het geval dat er effectief een bedrag gedebiteerd is voor een tankbeurt die niet heeft plaatsgevonden. Volg dan de onderstaande stappen, zodoende we dit zo spoedig mogelijk kunnen onderzoeken.

Gaat het om bemand station, aarzel dan niet om het aanwezige personeel op jouw Q8 station aan te spreken. Zo kunnen ze dit meteen voor je nakijken. Uiteraard treden ze in geval van defect ook meteen op om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. (klik hier voor de contactgegevens van het Q8 station)

Wil je echter een storing melden op een onbemand tankstation? Dan stellen we het erg op prijs dat je het ons laat weten via dit formulier. We stellen dan meteen een onderzoek in en brengen je zo spoedig mogelijk op de hoogte van het resultaat.

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk